Pohjanmaan Tiilirakenne Oy

Tiilirakenteen pönttöuuni on taloudellinen ja luonnollinen lämmönlähde

Pohjanmaan Tiilirakenne on valmistanut uuneja Ilmajoella jo yli 20 vuotta. Pönttöuuni on täysin kotimainen, CE-testattu, taloudellinen ja luonnollinen kodin lämmittäjä. Maailman suurimman pönttöuunitehtaan yhteydessä toimii myös uunimyymälämme, jossa voit tutustua malliuuneihin sekä eri luukkuvaihtoehtoihin.

Tiilirakenteen uuni mukautuu kotisi mittoihin ja sisustukseen

Uunimyyjämme avustuksella valitset uunisi koon, värin ja luukun useista eri vaihtoehdoista. Pönttöuunin koko ja korkeus valitaan tilan sekä huonekorkeuden mukaan, jolloin se on aina sopivan kokoinen. Tällöin pönttöuunin ominaisuudet ovat parhaimmillaan ja se luovuttaa lämpöä huoneistoon tasaisesti, tilan vaatimalla teholla.

Pönttöuunin tilaaminen on helppoa

Uunit myydään valmiiksi muurattuina tulitikut käteen-periaatteella. Et tarvitse edes olemassaolevaa savupiippua. Saat kauttamme paloturvalliset piiput uunin yhteydessä valmiiksi asennettuna. Uunimyyjiemme lisäksi sinua palvelevat jälleenmyyjämme kautta Suomen. Uunin pystytyksestä huolehtivat ammattitaitoiset sopimusmuurarimme.

Uuninostajan muistilista

Soita meille ja sovi uunin:

Uunin muuraaminen kestää n. 8 tuntia. Sinun tarvitsee huolehtia paikalle sähköä ja vettä. Uunin tilaaja huolehtii toimituksen saatuaan uunitarvikkeiden sisäänkantamisen sekä tarkistaa tarvikkeiden kunnon. Uunimyyjämme vastaa kysymyksiisi mielellään. Uunitarvikkeet pihaasi toimittaa Kaukokiito.