Pohjanmaan Tiilirakenne Oy

Aina kotisi kokoinen ja näköinen tulisija

undefined

Pönttöuunin koko ja korkeus valitaan tilan sekä huonekorkeuden mukaan, jolloin se on aina sopivan kokoinen. Tällöin pönttöuunin ominaisuudet ovat parhaimmillaan ja se luovuttaa lämpöä huoneistoon tasaisesti, tilan vaatimalla teholla.

Pystymuurin halkaisija on joko 51, 61, 68, 75 tai 90 cm. Korkeutta uunilla voi olla 110 cm:stä ylöspäin. Uunimyyjämme auttavat sinua oikean kokoisen ja sisustukseesi sopivan uunipaketin valinnassa, mutta lopullisen päätöksen kokonaisuudesta teet sinä. Tuleeko kotisi uudesta energiansäästäjästä harmoninen klassinen sisustuselementti vai säväyttävä katseenvangitsija?

Oikea väri ja tyyliin sopiva luukku viimeistelee uunisi

Uunisi värin voit valita oikeassa reunassa olevista vakioväreistä. Jos sopivaa väriä ei löydy näistä tai sisustukseesi kuuluu juuri tietty sävy, saat tilauksesta uuniisi minkä tahansa RAL Classic -värikartan värin.

Luukkuvalinnalla viimeistelet sisustuksen. Laajassa valikoimassamme on modernien lasiluukkujen lisäksi perinteisiä valurautaisia takkaluukkuja. 

CE-merkittyä tehokkuutta

Tiilirakenteen pönttöuunilla on CE-merkintä. Se takaa, että hyötysuhde on tutkitusti erinomainen ja savukaasujen häkä- ja hiilidioksidipäästöt alittavat sallitut raja-arvot. Tiilirakenteen pönttöuuni on myös puristustestattu. Siihen on mahdollista liittää kaikki mahdolliset savupiippuratkaisut, myös päältälähtevät piiput.

Katso pönttöuunin lämmönluovutustesti.